Олена Зеленську та владу звинуватили в голокості. Новини Києва

23 листопада у Києві президентське подружжя вшанувало жертв Голодоморів за тоталітарного режиму. В їх честь Олена Зеленська написала чуттєвий пост у власному Instagram, однак користувачів це лише обурило.

Володимир та Олена Зеленські у цей пам’ятний четвер взяли участь у поминальному молебні, відкрили ряд заходів та поклали пам’ятні колоски до історичного знаку українцям, що стали жертвами Голодомору.  Президентська пара несла на обличчі весь біль та скорботу нації, а поклавши букети хвилину мовчала.

president.gov.ua

Однак, Олена Зеленська не змогла промовчати на власній сторінці instagram та висловила у пості всі свої думки цього дня. Перша пані нагадала про те, що під час Голодомору щохвилини гинуло  26 людей від голоду. «Цілеспрямоване та цинічне винищення мого народу, що неможливо ані забути, ані прийняти» – саме так Зеленська охарактеризувала період 1932-1933 років.

instagram.com/olenazelenska_official

Неочікувано, велика частина  фоловерів дружини президента замість того, щоб приєднатись до скорботи, висловили своє незадоволення сучасними умовами життя та рівнем пенсії.

instagram

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, як вшанує День пам’яті жертв Голодомору столиця

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *