Патрульні затримали нетверезу жінку. Новини Білої Церкви

Днями правоохоронці зупинили легковий автомобіль за порушення Правил дорожнього руху у Білій Церкві. За кермом була жінка, на додаток виявилося, що вона добряче напідпитку.

На допомогу вона викликала подругу. Коли патрульні почали складати адмінпротокол, жінки пішли у наступ. Як повідомили в ГУ Нацполіціі Київської області, сама винуватиця та її подруга були зухвалими, лаялися на адресу патрульних та й загалом поводили себе дивним чином. Насамкінець жінка-водій взяла каменюку та жбурнула у бік автівки патрульних.

У салоні на той час знаходився один патрульний, він писав протокол. Каменюка розбила скло автівки. Після жінка спробувала втекти, але була затримана і закута в наручники.

Правопорушницю доставили у відділ поліції. Нею виявилася 36-річна місцева жителька, яка займається підприємницькою діяльністю. Встановлено, що вміст алкоголю в крові жінки складав на час затримання 0,9 проміле.

За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України. Вартість завданих матеріальних збитків, який жінка буде відшкодовувати в судовому порядку, становить 8,5 тисячі гривень.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про пошуки водія, який збив дитину у столиці та зник з місця пригоди.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *