Президент пообіцяв відкрити Музей Революції. Новини Києва

Президент України Володимир Зеленський сьогодні взяв участь в заході біля пам’ятного Хреста на місці загибелі Героїв Небесної Сотні. Він підкреслив, що на алеї Героїв Небесної Сотні буде побудований Музей Революції Гідності.

Володимир Зеленський у промові підкреслив, що результати розслідування злочинів щодо учасників Революції Гідності є надважливими сьогодні. Він наголосив, що українці хочуть жити як свободна нація, яка знає не на словах, як треба захищати гідність та свободу. Про це стало відомо з повідомлень на офіційному сайті президента України.

Голова держави підкреслив, що на алеї Героїв Небесної Сотні обов’язково буде побудований Музей Революції Гідності.

Після відвідин експозиції виставки «М3. Майдан. Меморіал. Музей» президент поспілкувався з членами сімей Героїв Небесної Сотні і учасниками євромайдану на місці майбутнього Музею та наголосив на важливості досягнення результатів розслідування злочинів щодо учасників Революції Гідності.

«Ми просили посилити групу слідчих, об’єднати їх. Я думаю, що вони будуть спільно працювати і в прокуратурі, і в ГБР. Там буде 52 людини. Ми всі хочемо результату», – зазначив Володимир Зеленський.

Раніше «Столичний регіон» писав про телеграм-канал, який віднедавна має КОДА.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *