Рейтинг чинного президента знову виріс. Новини Києва

Зеленський в грудні зумів повернути довіру українців та переконати в правильному політичному напрямку. Рейтинг чинного президента виріс з 53% до 62%.

За даними опитування соціальної групи «Рейтинг», що було проведено 13-17 грудня, Володимир Зеленський знову збільшив свій рейтинг. 53% опитуваних висловили задоволення роботою президента, а кількість незадоволених зменшилась на 8% і становить тепер лише 25%.

Дізнавайся новини Києва першим! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Аналізуючи результати опитування, третина українців вважає, що у діях президента було більше успіхів, аніж невдач. Для 41% успіхів та невдач була однакова кількість і лише для прихильників партії «Європейська солідарність» (14% опитуваних) невдач було більше.

Щодо правильності руху країни українці розділились так: 40% – вектор правильний, 38%– неправильний, 22%– не визначились.

За грудень Зеленський зумів повернути рівень позитивних оцінок до жовтневих показників.

Рейтинг загальної довіри та недовіри українців на сьогодні виглядає так: Володимир Зеленський – 67% і 25%,  Дмитро Разумков – 28% і 44%, Святослав Вакарчук – 28% і 59%, Юрій Бойко – 23% і 58%, Олексій Гончарук – 22% і 44%, Юлія Тимошенко – 19% і 74%.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що росіян найбільше цікавив у Яндексі Володимир Зеленський та вибори в Україні.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *