Саміт «Бізнес-тренди 2020» в Києві розпочався. Новини Києва

Для успішних бізнесменів та амбіційних початківців в Києві розпочався грандіозний саміт, що допоможе розібратись в ринкових трендах.

«Бізнес-Конструктор» – міжнародна освітньо-консалтингова компанія, що допомагає бізнесменам  та топ-менеджерам покращувати власну роботу, систематизувати її та підвищувати загальну культуру бізнесу. За шість років на ринку України, компанія не лише заслужила визнання та повагу, а й випустила понад 25 000 випускників та організувала більше 200 різноманітних заходів. 

Цього разу «Бізнес-Конструктор» створили свій  наймасштабніший саміт, який присвятили трендам та їх розумінню.

Саміт «Бізнес-тренди» вже стартував у Києві, а разом з ним, на сцену вийшли 10 успішних спікерів, що протягом семи годин розповідали про таємниці конкуренції на ринку та успішні варіанти її уникнення.

Розпочав саміт Андрій Федорів – успішний бізнесмен та засновник СЕО FEDORIV GROUP. Відомий також своїм курсом для власників бізнесу – BrandFather. 

Андрій Федорів

«Для мене життя – це не робота за бабло. А робота над натхненними проєктами» – розповідає Андрій Федорів зі сцени.

Інвестор и Co-founder Суперлюдей та  Kooperativ ділиться з присутніми своїм власним досвідом та порадами на майбутнє.

«Перетворювати діджиталізацію із загрози на можливість» –  наголошує Федорів.

Другим спікером виступив Сергій Самородов – глава департаменту з продажів Rakuten Viber в країни СНГ.

Самородов розповів гіпотезу про майбутнє соціальних мереж: «Середня кількість додатків в користувачів падає. Існує гіпотеза, що наступні покоління будуть жити не в соціальних мережах, а в месенджерах.»

Третім свій бізнес-шлях та досвід зі сцени передавав Дмитро Стрижков.

Дмитро Стрижков

Дмитро Стрижков – засновник та СЕО фахівець одного з найбільших охоронних холдингів «Шериф», під охороною якого знаходиться понад 22000 лідерів ринку. В 2019 році зайняв друге місце на чемпіонаті Світу в категорії «Executive Chellange».  Стрижков не лише ефективний бізнесмен, а й успішний батько трьох дітей.

«Міцність ланцюга визначається міцністю його найслабшої ланки» – наголошує український IRONMAN.

Також перед аудиторією висловлювали свою думку та надихали:

Дмитро Зінченко – Head of Digital, Philip Morris (Ukraine, Caucasus & Moldova) Відповідальний за запуск IQOS в Україні останніх три роки.

«Якщо в 2006 році більшість компаній були індустріального сектору то зараз – технологічного. Тривалість життя компаній скоротилась з 60 до 12 років. Як наслідок нових трендів: наступним президентом буде… Цукерберг.» – сміливо передбачає Зінченко.

Кирило Куницький – засновник «Бізнес-Конструктора», експерт з систематизації бізнесу та утворенню сильних команд.

Кирило Куницький

Тема виступа Кирила була: «Головний інструмент для виживання бізнесу в 2020 році».

«Ніхто не знає чи буде криза. Наше завдання вміти керувати вірогідностями» – впевнено підсумував спікер.

Артур Мхитарян –  засновник Taryan Group, кращий топ-менеджер будівельної галузі 2018 та 2016 років за версією Delo.ua, володар премії Business Speaker Awards 2019, входить в ТОП- 15 рейтингу «Лідери змін» за версією журналу «БІЗНЕС».

Євген Дихне – президент авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України».Глава авіаційного комітету при Торгівельно-промисловій палаті України, член ради спостерігачів Національного авіаційного університету.

Марина Авдєєва – керуючий аукціонер та Chief Distributional Officer компанії «Арсенал Страховування», засновниця арт-проєкту «АРТ-Арсенал». Одна з  ТОП-100 найуспішніших жінок України за версією видання «Новое Время».

Михайло Шелемба – CEO «Датагруп». В «Топ-100.Кращі топ-менеджери України» 2019 року, за версією Delo.ua, також Шелемба входить в топ-5 кращих керівників країни.

Світлана Павелецька – директор маркетингових комунікацій Светлана Павелецкая 1+1 media.

Оскар Хартманн – серійний підприємець, інвестор, філантроп, сім’янин, автор та рекордсмен. Портфель венчурних інвестицій якого нараховує понад 70 країн по всьому Світу та більше 1млрд доларів.

Після виступів всіх спікерів, можна зробити парадоксальний висновок: звертати увагу необхідно не на те, що змінюється, а на те, що завдячуючи людській природі, залишається незмінним. 

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що в Києві відбудеться саміт «Бізнес-тренди 2020»

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *