Столичні школярі вчитимуться IT та екології. Новини Києва

У Києві з’являється все більше можливостей для школярів отримувати неформальну освіту. Спільно з Kyiv Smart City на базі 20 шкіл можна безкоштовно вчитися програмуванню та відвідувати курси з екології.

Вчора, 3 березня, до міської ініціативи Kyiv Smart City приєдналися 6 нових шкіл.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Kyiv Smart City School – це позашкільні курси, які проходять абсолютно безкоштовно для 20 шкіл Києва, а також для Центру дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ). Переважно школярам пропонують заняття в IT-сфері, а також по екології.

У вівторок, 3 березня, в столичній мерії зібрали учнів з 20 шкіл, щоб розповісти про новий екологічний проект, запущеним спільно з MOZGI Group. Справа в тому, що Kyiv Smart City назвав 2020 рік роком екології. А в 20 школах-партнерах вводять спеціальні курси і починають сортувати сміття. Учнів навчатимуть усвідомленого споживання – розповідатимуть про все, починаючи від сортування сміття і закінчуючи переробкою. Також в мерії для дітей провели захоплюючий квест, де вони навчалися, як берегти природу, розділяти сміття, проходили випробування в VR-окулярах, вчилися керувати роботами і писати коди.

*Світлини: Інформатор

Раніше «Столичний регіон» писав про безкоштовні музеї, які можна відвідати у березні.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *