Святкування Дня Української Хустки. Новини Києва

7 грудня кожна киянка може приєднатись до флешмобу в День Української Хустки.

Ініціативна група з депутаток, громадських діячок, акторок театру та кіно, викладачок та інших успішних жінок вирішили започаткувати Всеукраїнський день Української Хустки. Ця подія покликана об’єднати жінок різного фаху, віку та національності зі спільною метою зберігати та відновлювати українські традиції. Адже саме хустка з давніх-давен в українських сім’ях слугувала оберегом, символом любові й злагоди.

Флешмоб має назву: «Зроби фото з хусткою», під час якого кожна жінка прикрасить себе автентичним аксесуаром та продемонструє багатовікову красу української жінки.

Столичні модниці мають змогу підібрати собі «до обличчя» хустку на Андріївському узвозі та поруч зі станцією метро «Либідська». У флешмобі не має значення вишита хустка чи в’язана, монотонна чи різнобарвна, головне – щоб жінка в ній почувала себе красивою. Фінал, на якому жінки зможуть презентувати свої фото відбудеться 7 грудня.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про «Попереджений, отже озброєний»: у Києві пройшла акція до Дня боротьби зі СНІДом 

Источник: www.stolychno.news

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *