Таємниці «Ночі суперхітів» у столиці. Новини Києва

«Ніч суперхітів» – новорічний концерт, що відбудеться в Києві та покликаний об’єднати найяскравіших зірок на одній сцені, заради створення святкового настрою. Першими таємниці своїх виступів розкрили: “ВРЕМЯ И СТЕКЛО”, MOZGI ТА MICHELLE ANDRADE.

Хоч шоу відбудеться під Новий Рік, знімання заплановані вже на 4 грудня у «Палаці Україна». І чим менше днів залишається до прем’єри, тим більше таємниць розповідають зірки про власний виступ.

MOZGI пообіцяли прихильникам запалити сцену та піти у повний відрив, а хіт  «Полюбе» виконати в новому фанк-джазово-хіп-хоповому виконанню, що неодмінно приємно здивує.

Їх колега Michelle Andrade заінтригувала розповідями про те, як перетворить сцену «Палацу Україна» на запальне місто в Латинській Америці. Під супровід її популярного треку Musica, кожен глядач зможе отримати свій власний квиток з сірої зими у яскраве літо.

Трендовий гурт «Время и Стекло» вразили, розказавши про своє VISLOVO-свято, під час якого кожен, хто буде в залі, просто не зможе всидіти на місці. Як виявилось, на сцені гурт буде не сам, але цю таємницю, зірки вирішили не відкривати.

Цього вечора на сцені також запалюватимуть: MONATIK, THE HARDKISS, Сергій Бабкін, DZIDZIO. А танцювальну казку даруватимуть Катерина Кухар та Олександр Стоянов.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що Катерина Кухар скаржиться на швидкий ритм життя у Києві

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *