В Ірпені судитимуть пенсіонера-інваліда. Новини Ірпеня

Сьогодні, 20 лютого, в Ірпінському міськсуді, що розташований на вул. Мінеральній, 7, проходитиме судове засідання. Воно буде резонансним, бо підсудний – інвалід, який намагався подолати біль тими засобами, які йому доступні.

Судове засідання у справі Віктора Ручко, якого звинувачують у тому, що він незаконно вирощував канабіс (коноплі), розпочнеться о 12 дня.

Резонансні новини Київщини в твоєму смартфоні. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Сам звинувачуваний розповідає, що має ниркову недостатність, а через це є інвалідом І групи. Коноплі вирощував суто для себе, аби мати можливість знеболювання.

«Я не наркоторговець і не наркоман, я просто хвора людина, яка сама собі вирощувала ліки і займалась самолікуванням», – каже Ручко.

Адвокат пана Ручко має намір довести суду, що знеболення з канабісом не є злочином, а навпаки є доведеним наукою засобом для полегшення стану важкохворих людей. Ниркова недостатність супроводжується болями, тож чоловік не матиме змоги жити нормальним життям без знеболення на достатньому рівні.

Захисник Ручко Олександр Куликов вважає, що в даному випадку мета його підзахисного була легітимною, попри порушення закону щодо вирощування конопель. Також важливим моментом у справі є те, що чоловік нікому шкоди не завдавав, використовував канабіс для самолікування.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про акцію, організовану з метою звільнення Ситника у Києві.

Хочеш дізнаватися новини Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *