Валерій Рябих: збитий Ту-22М3 – це сигнал стратегічної поразки росії

Шукаєш правду?

Долучайся до нашого Telegram-каналу!

Валерій Рябих: збитий Ту-22М3 – це сигнал стратегічної поразки росії

Українські сили протиповітряної оборони збили російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 та дві крилаті ракети Х-22, випущені з нього, що означає стратегічну поразку росії, оскільки вона більше не може виробляти такі літаки і має лише близько 20, які можуть виконувати бойові завдання.

Збитий стратегічний бомбардувальник рф сигналізує про стратегічну поразку росії, адже таких літаків вона більше не виробляє, а кількість тих, які можуть виконувати бойові задачі, – близько 20 штук. Таку думку висловив військовий експерт Валерій Рябих у коментарі УНН.

Сьогодні ЗСУ повідомили про збиття літака, так званої “ядерної тріади” – Ту-22М3, який виконував нічний ракетний удар та впав у Ставропольському краї росії.

“ТУ22М3 – літаки, що дуже довго знаходяться у експлуатації рф, а з початком повномасштабної війни їх почали використовувати все частіше. Якщо до 24 лютого 2022 року росіяни мали близько 80 штук таких літаків, з яких технічно-спроможних для польоту було 40, то зараз їх чисельність зменшилась вдвічі”, – каже військовий експерт Валерій Рябих.

За його словами, росія має все менше можливостей безкарно наносити удари по території України і буде вимушена ретельно продумувати планування своїх терористичних атак, адже Україна здатна наносити удари вже на більшу відстань.

“Збивання літаків на такій відстані, у глубині рф, – сигнал, що у стратегічному плані росія програє, адже тепер Україна здатна збивати літаки на такій дальності”. 

Також він додав, що росія не може виробляти такі літаки, але вони їх модернізують на Казанському авіаційному виробничому об’єднанні, яке нещодавно було уражене українськими дронами.

Нагадаємо

Українські сили протиповітряної оборони вперше збили російський стратегічний бомбардувальник Ту-22 і дві крилаті ракети Х-22, випущені з нього.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *