Відомий у столиці марафон переніс дати. Новини Києва

10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON відбудеться 19-20 вересня 2020 року.

У зв’язку зі світовою пандемією коронавірусу COVID-19 і карантинними заходами в столиці компанія-організатор Київського міжнародного напівмарафон Run Ukraine прийняла рішення про перенесення заходу на друге півріччя 2020 року.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Нову дату вже узгоджено з Київською міською державною адміністрацією.

«Сьогодні наша країна і весь світ проходять випробування пов’язані з вірусом. Звичайно, наша команда також працює над тим, щоб зберегти бігові події, адже цей сезон для нас має особливе значення: десята річниця Київського напівмарафону, 5-й сезон Бігової Ліги, – ділиться генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черницький. – Тенденція перенесення подій ми спостерігаємо і в Європі. Цей рік буде важливий для всіх – і для учасників, і для організаторів. Ми готові оздоровитися і пройти ці виклики з мінімальними втратами. Осінь буде насиченою з точки зору бігових подій. А ще це буде період реанімації як для країни, так і для кожної родини. В цей час як ніколи важливо ваша підтримка кожного українського старту».

Всі реєстрації зберігаються за учасниками і будуть актуальними для нових дат 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON. Бігуни, які не зможуть взяти участь у Київському напівмарафон 19-20 вересня, мають можливість перенести свою реєстрацію на будь-який з літніх і осінніх заходів Under Armour Ukrainian Majors Running League 2020.

Раніше «Столичний регіон» писав про скасування весняного призову в армію.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *