Вихователька з Баришівки перевершила Девіда Лінча. Новини Києва

Українська реп-зірка Alyona Alyona (Олена Савраненко) 15 листопада представила свою нову відео-роботу на пісню «Мамин суп» тривалістю в 10 хвилин.

Критики вже порівнюють новий кліп зі сном агента Купера з «Твін Пікса» Девіда Лінча. Відео сповнене сюрреалізму. У ньому з’явилося чимало людей, а сама артистка розмірковує над тим, що визначає кожного українця. Спершу виконавиця в колі сім’ї читає реп про мамин суп, поки родичі ріжуть овочі. Раптово камера переміщується в іншу кімнату. Там двоє чоловіків обговорюють природу речей, справжнє значення слів і свободу вибору. Ось тільки говорять вони задом-наперед; до того ж, в розмову весь час включається невидимий оповідач, який коментує їхні філософські роздуми. Бесіда супроводжується субтитрами, але не всі вони мають відношення до сцени. У деяких так і пишуть:

«Цей титр не має нічого спільного з тим, що відбувається. А що взагалі відбувається?».

Чим далі, тим безумніше стає кліп: кулер з водою перетворюється на мікрохвильовку з очним яблуком, відкривається вікно в паралельну реальність. Після цього глядачам показують вікно програми Adobe After Effects, в якій і монтується цей кліп. Наприкінці камера знову на кухні, але замість співачки та її родичів там танцюють геометричні фігури.

«Насправді в кліпі показані наші традиції, піднімається питання того, що визначає нас як українців», – йдеться в описі відео на Ютуб.

Режиссер кліпу Ян Болотов, автор відео на іншу популярну пісню Alyona Alyona – «Рибки 2».

Раніше «Столичний регіон» писав про участь Alyona Alyona в новому відео проекті про Україну

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *