У Києві працівник ДФС погрожував поліцейським. Новини Києва

У Києві працівник Державної фіскальної служби (ДФС) влаштував перегони з поліцією і погрожував поліцейським звільненням. Про це пише «Київ Оперативний» на своїй сторінці в Facebook.

«Смотри на мои часы. Завтра в это время ты уже будешь уволен». Ці та інші «крилаті» вислови патрульні почули, коли зупинили пана, за яким почали гнатися з проспекту Перемоги. Чомусь водій вирішив, що на своєму Hyundai зупинятися на вимогу працівників поліції – не панська справа, а тому «трошки протягнув» майже до Одеської площі.

«Спершу казав «прічіна остановкі», потім – «окно не открывается, а дверь заклинило», потім називався вигаданими іменами і прізвищами, казав, що він із СБУ, ДВБ, ДБР, а потім аж сам заплутався», – говориться на сторінці спільноти.

«Києву Оперативному» вдалося дізнатися, що правопорушника звуть Дорошенко Дмитро Олександрович, а працює він на посаді начальника якогось відділу в Офісі великих платників ДФС.

«Чого він так себе поводив? Бо був підбуханий і вирішив, що він царьок. Як результат – від проходження будь-яких тестів відмовився, отримав протокол, постанову та акт евакуації автомобіля від «гріха подалі».

«Смотри на мои часы. Завтра в это время ты уже будешь уволен»Ці та інші «крилаті» вислови патрульні почули, коли зупинили пана, за яким почали гнатися з проспекту Перемоги. Чомусь водій вирішив, що на своєму #Hyundai (#BK2861CE) зупинятися на вимогу працівників поліції – не панська справа, а тому «трошки протягнув» майже до Одеської площі. Спершу казав «прічіна обстановкі», потім – «окно не открывается, а дверь заклинило», потім називався вигаданими іменами і прізвищами, казав, що він із СБУ, ДВБ, ДБР, а потім аж сам заплутався. Вдалося дізнатися, що насправді пана звуть Дорошенко Дмитро Олександрович, а працює працює він «в інтересах України» на посаді начальника якогось відділу в Офіс великих платників ДФС. Чого він так себе поводив? Бо був підбуханий і вирішив, що він царьок. Як результат – від проходження будь-яких тестів відмовився, отримав протокол, постанову та акт евакуації автомобіля від «гріха подалі».

Опубліковано Киев Оперативный Пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

Фото: vsim.ua

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що в Києві сталася потрійна ДТП через балачки по телефону

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *