Водій автобуса Луцьк-Київ висадив дівчат-волонтерок через російське кіно | Столичний Регіон

Волонтерок висадили з автобуса через російський серіал вчора ввечері, але вже сьогодні історія отримала продовження у Києві.

Водія автобуса Луцьк-Київ, який разом з іншими пасажирами відстоював право дивитися російське кіно, через що висадив вночі на трасі двох дівчат-волонтерок, зустрічали у столиці.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Дівчата написали у соцмережах про те, що намагалися пояснити водієві та всім пасажирам, що російські секріали неприпустимі під час війни з Росією. Історія набула розголосу. Водія вийшли зустрічати в Києві, але він поїхав в об’їзд і не заїхав на автостанцію. Фото великої групи небайдужих людей, які хотіли поговорити з захисником «русского мира», опублікував у Facebook Сергій Мазур. Він також написав, що дівчата вже доїхали у Київ, з ними все гаразд.

Вже стало відомо, що фірма-перевізник вибачилася перед волонтерами.

«Зазнала фінансові та репутаційні збитки. Пасажирів довелося висаджувати невідомо де. Частина клієнтів так і не дочекалася свого автобуса, марно телефонували перевізнику, бігали туди-сюди. Висновки зробили всі. Слава свого героя ще наздожене. Не сьогодні, так завтра. Світ тісний. Подяка, всім хто сьогодні трошки померз. Гарна була компанія», – зазначив Мазур.

У мережі підтримали дівчат і вважають, що потрібно поважати права кожного українця, який під час війни не бажає слухати російські пісні та дивитися російські фільми.

А адвокат Масі Найєм нагадав всім, хто пише про терпимість до різних думок, що Ярина Чорногуз недавно втратила на Донбасі свого хлопця. Він загинув від кулі російського снайпера.

Раніше «Столичний регіон» писав про сепаратиста, який у столиці стріляв у поліцейських.  

Актуальні столичні новини з ранку до ночі. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *