У Білій Церкві взялися за шкільне харчування. Новини Київщини

У першій Білоцерківській гімназії запровадили мультипрофільне гаряче харчування. Про пілотний проєкт написав на своїй сторінці в Facebook начальник управління освіти і науки міськради Юрій Петрик.

Він розповів, що завдяки нововведенню, майже 200 учнів одночасно протягом однієї 25-хвилинної перерви встигають спокійно і без поспіху поїсти.

«Діти звечора роблять замовлення страв відповідно до перспективного меню, яке класний керівник розсилає батькам у вайбер-групу. Таким чином, гімназисти мають можливість обрати ті страви, які їм до вподоби, а батьки контролюють цей процес», – уточнив він.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Петрик розповів, що в шкільному меню – на вибір по 3 різні види перших страв, гарніру та салатів, напої, фрукти, хліб. Це створює велику кількість комбінацій для особистого вибору кожної дитини.

«А найголовніше – дітям подобається такий тип організації харчування і смачне різноманітне меню!» – написав він.

Разом з тим чиновник наголосив, що над удосконаленням проєкту треба ще працювати. Зокрема, поміняти столи в їдальні з 6-місних на 4-місні, щоб дітям було зручно розміститися на них із тацями, докупити обладнання для харчоблоків, осучаснити саме приміщення їдальні тощо.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *