У Києві 11 років тому загинув популярний ведучий Ігор Пелих

Популярний український телеведучий Ігор Пелих рівно 11 років тому загинув в страшній аварії на проспекті Перемоги в Києві. Він запам’ятався по передачам “Галопом по Європах”, “На свою голову” і “Лабіринт”. Йому було 35 років.

Ігор Пелих народився 3 лютого 1974 року в Тернополі. Працював ведучим на “Радіо Тернопіль”, а з 1998 року по 1999 рік – діджеєм на київському “Радіо столицi”.

У 1999 році став ведучим програми “Не всі вдома” на “1 + 1”, яку вів разом з майбутньою дружиною Олександрою Лозинської.

З 2000 Ігор Пелих працював адміністратором сайту ICTV, пізніше став ведучим і продюсером на цьому телеканалі. Вів програми “Галопом по Європах”, “На свою голову” і “Лабіринт”.

Пелих був улюбленцем усієї країни, символом життєрадісності і оптимізму на українському телебаченні.

Аварія, в якій загинув Ігор Пелих

Ігор Пелих загинув 8 травня 2009 року біля 5 години ранку в страшній аварії в Києві на проспекті Перемоги, 82. У той день провідний разом з друзями їхав на весілля в Житомир.

За кермом Honda Accord був друг Ігоря і його партнер по бізнесу Олег Кирилов. Він рухався третьою смугою руху. Їхав з боку вулиці Дегтярівської у напрямку Щербакова. Чи не вибравши безпечну дистанцію, він влетів в авто Volkswagen Passat, який рухався в попутному напрямку.

Після зіткнення Honda вилетіла в зелену зону, врізався в два дерева і перекинулася. Ігор Пелих і його 21-річна знайома, з якою він сидів на задньому сидінні, вилетіли через лобове скло. Ведучий загинув на місці. Студентка Олександра Грінченко померла по дорозі в лікарню. Ще одна постраждала, Інна Ісікова, яка сиділа на передньому сидінні, теж померла в лікарні. Олег Кирилов із закривавленою головою виліз з авто і зник.

Пізніше винуватця аварії розшукали і засудили. Кирилову дали дев’ять років в’язниці і зобов’язали виплатити моральне і матеріальне відшкодування постраждалим і родичам загиблих.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що у Києві назвали дві дати запуску метро

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *