У Києві Ахметов прикупив загальнонаціональний телеканал. Новини Києва

«Політичний труп» Євген Мураєв продає гарно оснащений, але не рейтинговий канал «Наш».

Про це у своєму Telegram-каналі написав народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубінський.

” “Повідомляють, що Євген Мураєв продав телеканал Наш. Імовірно, покупцем виступив Рінат Ахметов. Канал куплений під створення новинного каналу “Україна 24/7”, – написав депутат. У травні переговори велися з “СКМ “Ріната Ахметова і в червні повинна була відбутися угода. Але відтоді жодної публічної інформації про продаж не з’являлося. Зараз Ахметов запустив новинний канал” Україна 24 “, – повідомляється на каналі Klymenko Time. Також у публікації зазначається, що йдеться про придбання саме технологічної бази, яка у телеканалу «Наш» відмінна.

Про продаж також повідомляє Telegram-канал “Темний лицар”:

“Євген Мураєв продає телеканал “НАШ”. З каналу йдуть ведучі, зокрема, Тигран Мартиросян. На каналі з’явився аферист-“продюсер” Дмитро Носиков», – йдеться у повідомленні.

Колишній генпродюсер одіозного каналу NewsOne Дмитрий Носиков, судячи з його Facebook-сторінки, нині активно підтримує діючого президента.

Буквально кілька місяців тому Носиков закрив ще один канал, продюсером якого працював у поточному році.

Наші джерела повідомляють, що останнім часом Дмитро Носиков зблизився з депутатом Олександром Дубінським. І саме Дубінський допоміг узгодити його кандидатуру на посаду продюсера між Ахметовим та Коломойським.

Попри невисокий рейтинг, телеканал «Наш» має надсучасне обладнання. І саме його, як цінний актив, придбав Ахметов, сподіваючись запустити на його базі “Україна 24/7”, із завданням стати впливовим рейтинговим каналом. Та чи будуть такі амбітні плани реалізовані?

Не дарма Дубінський підсунув у керівництво каналу політичного флюгера з сумнівними професійними якостями – Носикова. Адже найкращий спосіб розвалити канал потенційного конкурента – діяти з середини.

Раніше “Столичний регіон” повідомляв, що Обухівщина висказала недовіру нардепу Олександру Дубінському.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *