У Києві чоловік хотів оригінально піти з життя. Новини Києва

У Києві чоловік пропонував поліцейським застрелити його – таким чином він хотів скоїти самогубство. Про це повідомляє сайт «Інформатор».

Виклик до поліції Києва надійшов від дружини потенційного самогубці. Жінка розповіла, що її чоловік Віталій вирішив покінчити життя самогубством і хоче стрибнути з даху будинку на Космічній.

Прибувши на місце, поліцейські піднялися на дах, але нікого не знайшли. Тоді вони пішли до квартири, де проживала родина Віталія.

Не зовсім тверезий «самогубця» відчинив двері та почав погрожувати правоохоронцям пістолетом. Поліцейським вдалося зачинити квартиру й почати діалог з чоловіком.

Через деякий час, коли контакт був встановлений, поліцейські відкрили двері, але чоловік вже тримав пістолет у своєї скроні. На щастя, після тривалого спілкування він кинув магазин від пістолета на підлогу, а зброю поклав за пояс. Тож правоохоронцям вдалося обеззброїти чоловіка і надіти на нього наручники.

Ось тоді самогубця-невдаха розповів патрульним, що направив зброю на правоохоронців, щоб ті його застрелили, оскільки він не бачить подальшого сенсу в житті.

Чоловіка доставили в поліцію для з’ясування всіх обставин події.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *