У Києві Дім з химерами прикрасили до зимових свят. Новини Києва

У Києві дружина Президента України Олена Зеленська прикрасила до зимових свят Будинок з химерами. Про це повідомляється на офіційному сайті очільника держави.

Напередодні дня Святого Миколая Будинок з химерами перетворився на «Дім таємничого М…», щоб дати можливість дітям, яким бракує казки в житті, зануритися в казку під час новорічно-різдвяних свят, говориться в повідомленні.

Будь в курсі найцікавіших новин Київщини. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

«Діти, позбавлені батьківської опіки, вихованці дитячих будинків та інтернатів, діти загиблих військовослужбовців та діти з особливими потребами. Діти, дитинство яких, на жаль, не є безтурботним і безхмарним. Саме їм ми хотіли подарувати маленьке диво та створили для них цей благодійний проект», – зазначила Олена Зеленська.

На час зимових свят офіційна резиденція Президента України перетворилася на казкову локацію, де розгортатиметься сюжет новорічного детектива. У цьому дійстві діти будуть не лише глядачами, а безпосередніми учасниками. Вони подорожуватимуть кімнатами Будинку з химерами, виконуватимуть завдання, вирішуватимуть головоломки, шукатимуть підказки та врешті-решт розкриють таємницю.

Режисерка проєкту – Олена Коляденко. Олена Зеленська підкреслила, що такий формат свята – пілотний.

«Ми ще тестуємо такий формат. Якщо він сподобається дітям, я хотіла б зробити цю подію традиційною та доступною для більшої кількості дітей», – сказала вона.

Планується, що Будинок з химерами цьогоріч на свята відвідають понад тисячу дітей віком від 7 до 12 років, запросити яких допомагало Міністерство соціальної політики.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *