У Києві Docudays UA присвятили дорослішанню. Новини Києва

Організатори Міжнародного фестивалю документальних фільмів про права людини Docudays UA в Києві наголосили, що цього року він – про дорослішання. Про це говориться на сайті фестивалю.

«Це час, коли чутливо та гостро реагуєш на дійсність, переосмислюєш та формуєш свої погляди, вчишся бути самостійним. Однак для нас – це можливість подивитись на дорослість не лише в особистому вимірі. У контексті державної політики ми пропонуємо розібратись у правах дітей, i як може звучати голос молодi в обговоренні суспільних питань», – наголошують організатори.

Всі новини Києва у твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Образом цьогорічного фестивалю обрали жувальну гумку: «кольорову, солодку й манливу – втілення чистого задоволення, коли ти тінейджер(ка)». 

Кіно фестивалю – про народжених у 2000-х, так зване «покоління Z».

«Це люди, які вимагають до себе ставлення на рівних. Живуть у технологіях майбутнього, дбають про персональний брендинг і байдужі до вислуги років та руху кар’єрною драбиною. Більшість з них – швидко вчиться, правильно харчується, cповідує цифровий детокс. Вони дивують світ своєю музикою, бунтами, стартапами, екологічною свідомістю. Що ще ми про них знаємо? Які точки дотику ми маємо разом із сучасними підлітками? Чому можемо в них навчитись?».

Фестиваль відбудеться в Києві 20–29 березня 2020-го року.

Подробиці тут.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *