У Києві можна перевірити якість комунальних послуг. Новини Києва

У Києві адреси, де кияни скаржаться на якість водопостачання й опалення, перевірятиме муніципальна інспекція. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелеєв.

За його словами, кияни мають право отримувати якісні житлові та комунальні послуги, якщо ж вони незадоволені ними – здійснити перерахунок.

Дізнавайся новини Києва першим! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Якщо у квартирі недогрів, споживач може звернутися за телефоном міської диспетчерської – 15-57, або (044) 500-15-57 – з мобільного; також у Києві працює мережа комунального концерну «Центр комунального сервісу».

«Виконавець послуги повинен вийти на адресу звернення і скласти акт-претензію. Якщо, наприклад, скарга стосується теплопостачання, то теплопостачальні компанії «Київтеплоенерго» чи «Євро-Реконструкція» виявляють причину та усувають її, і мають зробити відповідні коригування вартості опалення чи гарячої води», – наголосив Пантелеєв.

Якщо ж клієнт незадоволений результатами перевірки, залучається муніципальна житлово-комунальна інспекція – структурний підрозділ КМДА.  Завдяки її роботі у 2019 році були здійснені коригування за неякісні чи ненадані послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. А в опалювальний період особлива увага інспекції буде приділена послугам опалення та гарячого водопостачання.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *