У Києві припинили діяльність порностудії. Новини Києва

У Києві деякий час працювала злочинна група, яка займалася виробництвом дитячої порнографії. У порнофільмах і на фотографіях «знімалися» дівчата у віці від 8 до 17 років.

Організували цю мережу троє мешканців Київської області. Про це повідомили журналісти видання «Інформатор» з посиланням на прес-службу поліції Полтавської області.

Хочеш дізнаватися новини Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Про існування в інтернеті анонімної мережі, в якій поширювалася порнографія, поліція дізналася завдяки повідомленню від жителя Полтави. Справа потрапила в руки слідчих полтавської поліції, а також фахівців кіберполіції.

В результаті правоохоронці встановили квартири, які знімали зловмисники, та провели там обшуки. Під час обшуків копи вилучили близько двох терабайт відео з майже 150 сценами сексуального характеру. Також в квартирах вилучили понад 10 тисяч доларів і близько 300 тисяч гривень. Ще на більш ніж 150 тисяч гривень наклали арешт на банківські рахунки.

На даний момент один з підозрюваних перебуває під вартою, а другого оголосили в міжнародний розшук. Третій учасник злочинної схеми вважається посібником, тож його відпустили під підписку про невиїзд. У разі доведення провини, зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше «Столичний регіон» писав про столичну родину, яка продавала метадон, отриманий безкоштовно від держави.

Всі новини Київської області у твоєму смартфоні. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *