У Києві шахраї використовують «липові» документи. Новини Києва

У Києві аферисти «розводять» людей на гроші за допомогою «липових» документів. Про це повідомляється на сторінці спільноти «Київ Оперативний» в Facebook.

Дописувач розповів, що до консьєржки однієї з багатоповерхівок звернулася жінка і розповіла слізну історію. Мовляв набрали свого часу кредитів, чоловік моряк йде в рейс, кредити оформлені на чоловіка, потрібно вносити чергову плату, вона нібито взяла документи чоловіка і відправилася гасити кредити, але по дорозі десь загубила всі документи, можливо на пошті.

Всі новини Києва в твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Шахрайка попросила консьєржку, якщо раптом хтось принесе документи, вона готова виплатити винагороду $500, і залишила контактний телефон. І з такою легендою пройшлася по всіх секціях ЖК.

Приблизно через 3 години з’явився чоловік, який нібито знайшов документи і готовий їх повернути за винагороду. Консьєржка зателефонувала за контактним номером, але жінка сказала, що зараз вона не вдома, але вже бере таксі й зовсім скоро буде.

Чоловік, який приніс документи, сказав, що чекати не може, оскільки працює кур’єром. А документи він залишить у відділенні Нової пошти.

«Власниця документів» зі сльозами в голосі благає консьєржку розплатитися за знахідку з чоловіком, оскільки папери їй потрібні сьогодні, і додає, що зараз приїде на таксі та поверне гроші.

Консьєржка пішла назустріч і виплатила гроші, скільки у неї було, чоловікові в обмін на папку з документами.

Загалом з 5 секцій ЖК шахраї назбирали приблизно 10 тисяч гривень.

Шахраїв було двоє: чоловік і жінка.

Жінка: середнього зросту, близько 40 років, шапка зі світлим помпоном, темний кожушок, темні джинси, темні чобітки, окуляри, чорне каре.

Чоловік: трохи вище середнього зросту, близько 40 років, коротка темна-синя куртка, чорна осіння молодіжна шапка з лейбою на лобі, темні штани, кросівки Nike зі світлою підошвою, невелика темна сумочка.

Приїхали і поїхали на синій Skoda Fabia універсал.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *