У Києві тривають роботи на Подільському шляхопроводі. Новини Києва

У столиці на Подільсько-Воскресенському мосту тривають активні будівельні роботи. Про це написав перший заступник міського голови Києва Микола Поворозник на своїй сторінці в Facebook.

Він розповів, що на мостовому переході вже підняли та встановили в проєктне положення 500-тонну металоконструкцію на прогоні з боку Подолу.

Хочеш дізнаватися новини Києва та Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

«Загальна вага металоконструкцій у восьми прогонах – біля 2 400 тон. До 1 липня плануємо повністю змонтувати усі прогони від Валів до Рибальського півострова. На лівому березі роботи йдуть не менш активно!» – написав Поворозник.

В інтерв’ю сайту «Сегодня» чиновник розповів, що старий вантовий міст на Рибальський півострів, відкритий у 1963 році й більше ніж 10 років тому визнаний аварійним, розберуть до кінця літа.

На сторінці міського голови Києва «Кличко – мер» у Facebook також є відео робіт на мосту.

На Подільсько-Воскресенському встановили 500-тонну металоконструкцію

Друзі! Роботи на Подільсько-Воскресенському мосту тривають за будь-якої погоди.?Зокрема, продовжують будівництво заїзду на мостовий перехід з вулиці Верхній вал. Сьогодні фахівці встановили в проектне положення металоконструкцію прогонової частини вагою у 500 тонн! Роботи виконували за допомогою супердомкратів з Нідерландів, що працювали і на будівництві Шулявського шляхопроводу.Встановлена металоконструкція стане основою повороту з Верхнього валу на міст. Залізобетонні опори мостового переходу через Дніпро в цьому місці вже збудовані. І тепер тривають підготовчі роботи до бетонування прогонової будови. Перекладають також інженерні мережі, облаштовують технологічні майданчики та проїзди. Працюють фахівці і над частковим демонтажем старого мосту на Рибальський острів.Ми робимо все, щоб до кінця цього року відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом!

Опубліковано Кличко – мер Четвер, 13 лютого 2020 р.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *