У Києві ветерани готуються до міжнародних змагань. Новини Києва

У Києві в олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча-Заспа» відбулося відкрите тренування української національної збірної Ігор Нескорених 2020 (Invictus Games 2020). Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України (НГУ).

Україну на Invictus Games 2020 в Нідерландах представлятимуть 20 ветеранів, серед них – чотири представники НГУ: Дмитро Афанасьєв, Сергій Наумов, Родіон Сітдіков та Ігор Галушка.

Під час тренувань спортсмени демонстрували навички з легкої атлетики, веслування на тренажерах, велоспорту, паверліфтингу, плавання та стрільби з лука.

Новини Києва та Київщини у твоєму телефоні. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Вперше на Іграх нескорених візьме участь українська баскетбольна збірна, до складу якої входить ексгвардієць Родіон Сітдіков. Він також виступає в змаганнях зі стрільби з луку, плавання та метання ядра.

Після зборів індивідуальні тренування кожного спортсмена продовжаться за місцем проживання відповідно до індивідуального плану.

Ще один навчально-тренувальний табір у нескорених попереду, а далі – виступ на Invictus Games 2020 в Гаазі (Нідерланди) 9–16 травня.

Довідка «СР» Invictus Games, або «Ігри нескорених» – міжнародні спортивні змагання, засновані британським принцом Гаррі. Участь в них беруть поранені військовослужбовці та ветерани у таких видах спорту як баскетбол на візках, волейбол сидячи та веслування в залі.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *