У Києві відбудеться марафон «Білими нитками». Новини Києва

У Києві закликають взяти участь у музичному марафоні «Білими Нитками» на підтримку ветеранів АТО та волонтерів, яких звинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляється на сторінці події в Facebook.

«22 грудня на Майдані Незалежності стартує Музичний Марафон «Білими Нитками» на підтримку Андрія Антоненка (Riffmaster), Юлії Кузьменко та Яни Дугарь, несправедливо утримуваних за ґратами у справі з убивства журналіста Павла Шеремета», – говориться в повідомленні.

Хочеш новин без цензури? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Організатори акції – музиканти, митці, громадські діячі – не вірять в причетність Андрія, Юлі та Яни до вбивства і вважають, що доказів для обвинувачення замало, а наявні – не витримують жодної критики.

«Ми вбачаємо в цій справі політичне забарвлення та переслідування й тиск на активний прошарок суспільства», – говориться на сайті події.

У марафоні візьмуть участь відомі українські виконавці, музичні гурти, волонтери, військові, адвокати та родичі ув’язнених, зокрема, «Мотор’ролла», «Мандри», Сергій Танчинець («Без Обмежень»), Vlasna, «TaRuta», Іван Леньо та Володимир Шерстюк («Kozak System»), Соня Сотник та інші.

Початок марафону – о 12:00.

Подробиці – на сторінці події та за телефонами: 093 959 5699, 066 876 1406

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *