У Києві викрили елітний бордель. Новини Києва

У Києві правоохоронець двічі платив танцівницям стрип-клубу за послуги інтимного характеру. Про це пише «Інформатор» з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Тільки таким чином правоохоронці змогли довести в суді, що в стриптиз-клубі «Аеро» танцівниці за додаткову плату надавали клієнтам послуги інтимного характеру. 

Хочеш новин без цензури? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Як випливає з тексту вироку, агент під прикриттям прийшов в столичний стриптиз-клуб «Аеро» в готелі «Салют». Там йому запропонували приватний танець, на який співробітник погодився і заплатив тисячу гривень. На питання, чи може дівчина надати йому послуги інтимного характеру, отримав ствердну відповідь. Коштувало це додатково 5 тисяч гривень і ще тисячу за повторний танець. Наступного дня ситуація повторилася.

Отримані гроші дівчата складали в загальну коробку. Потім половину суми забирали власниця або адміністратор клубу, а решту грошей ділили між танцівницями. 

Ще частину грошей передавали третій особі, щодо якої ведеться окреме провадження.

Власниці прибуткового бізнесу «світило» позбавлення волі на строк до 7 років. Однак підсудна пішла на угоду з прокурором, тож отримала 4 роки умовно з випробувальним терміном на 2 роки.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *