У Києві – високий рівень забрудненості повітря. Новини Києва

У Києві стан повітря найближчим часом може погіршитися. Про це повідомляється на сторінці Київської служби порятунку в Facebook.

Згідно з даними ЦГО ім. Б. Срезневського за 28 січня 2020 року, зафіксовані перевищення середньодобових концентрацій забруднюючих речовин діоксиду азоту та діоксиду сірки в місцях скупчення автомобільного транспорту – пл. Бессарабська, пл. Деміївська, бульвар Лесі Українки.

Новини Києва та Київщини в твоєму телефоні. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

За прогнозом Укргідрометцентру, погодні умови 29 січня не сприятимуть розсіюванню шкідливих домішок у приземному шарі повітря. Основні причини накопичення забруднюючих речовин – температурна інверсія, суха та безвітряна погода, високий автомобільний трафік.

«Альтернативним і найкращим шляхом для зниження забруднення повітря в такі періоди є мінімізація використання приватного транспорту та використання громадського транспорту, особливо в години пік», – говориться в повідомленні.

Мешканцям Києва порадили уникати прогулянок біля автомобільних магістралей, проводити вологе прибирання та збільшити кількість споживання води.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *