У Києві встановлюють нові пішохідні мости. Новини Києва

У Києві на Борщагівці встановлюють нові пішохідні мости. Про це повідомляється на сторінці «Кличко – мер» у Facebook.

Нові пішохідні мости над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю розпочали встановлювати кілька тижнів тому.

«Старі переходи, збудовані у 1983 році, жодного разу не ремонтували! Перебували вони в аварійному стані. Тому й вирішили їх демонтувати», – говориться в повідомленні.

Наразі тривають активні роботи на пішохідному мосту біля кінотеатру «Лейпциг» – там вже встановили основну частину конструкції й монтують дах. Також готові опори для встановлення шахт ліфтів, що працюватимуть з обох сторін мосту.

На пішохідному мосту над проспектом Любомира Гузара встановили перший, 12-метровий, прогін майбутнього переходу. Впродовж 2 тижнів зведуть основні опори.

Кожен з двох нових мостів буде довжиною понад 69 метрів. На них встановлять бокове скло, сучасне LED-освітлення. Завершити всі роботи мають навесні наступного року.

Друзі! Ми продовжуємо робити наше місто більш комфортним та безпечним. Кілька тижнів тому розпочали встановлювати нові пішохідні мости над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю. Старі переходи, збудовані у 1983 році, жодного разу не ремонтували! Перебували вони в аварійному стані. Тому й вирішили їх демонтувати. Сьогодні тривають активні роботи на пішохідному мосту біля кінотеатру «Лейпциг» – там вже встановили основну частину конструкції і монтують дах. Готові і опори для встановлення шахт ліфтів, що працюватимуть з обох сторін мосту. А на пішохідному мосту над проспектом Любомира Гузара встановили перший, 12 метровий, прогін майбутнього переходу. Впродовж 2 тижнів зведуть основні опори. Кожен з двох нових мостів буде довжиною понад 69 метрів. На них встановлять бокове скло, сучасне LED-освітлення. Завершити всі роботи мають навесні наступного року.

Опубліковано Кличко – мер Вівторок, 10 грудня 2019 р.

Фото: the-village.com.ua

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що в Києві на Центральний залізничний вокзал чекають великі зміни.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *