У Києві зникли двоє громадян Казастана. Новини Києва

У Києві жінка та чоловік – громадяни Казахстану – зникли по дорозі в аеропорт «Бориспіль». Про це повідомляє «Київ Оперативний» на своїй сторінці в Facebook.

Повідомлення про зникнення надійшло до Подільського управління поліції від знайомої пари. Вона розповіла, що чоловік та жінка мали вилетіти з аеропорту «Бориспіль» додому в Казахстан, але на літак не сіли і на телефонні дзвінки не відповідають.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Новини Києва та Київщини в твоєму телефоні. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що Денис Булгаков, 10.06.1984 року народження, та Ксенія Шокарєва, 02.06.1996 року народження, виселились із готелю у Подільському районі столиці та на таксі виїхали в напрямку аеропорту «Бориспіль».

Таксист розповів, що пасажири вийшли на зупинці громадського транспорту в селищі Гора Бориспільського району. Більше про них наразі нічого не відомо.

Прикмети розшукуваних

Дівчина: на вигляд 23-25 років, худорлявої тілобудови, зріст 170 см, обличчя овальне, карі очі, волосся темне, довге. Була одягнена в чорну куртку та джинси синього кольору, при собі мала рюкзак бежевого кольору.

Чоловік: на вигляд 35-37 років, середньої тілобудови, зріст 170-175 см, карі очі, коротке чорне волосся, був одягнений в чорну куртку, сині джинси, при собі мав дві великі валізи жовтого та синього кольору.

Хто має інформацію про місце перебування зазначених осіб, можуть повідомити до чергової частини Подільського управління поліції за цілодобовими номерами: (044) 425-24-34 або 102.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *