У КМДА з’явився офіційний Telegram-канал

Стартував офіційний Telegram-канал Київської міської державної адміністрації – https://t.me/KyivCityOfficial.  Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Користувачі офіційного каналу КМДА зможуть першими дізнаватися про головні новини міста у максимально оперативному та доступному форматі.

Telegram-канал КМДА – це ще одне офіційне джерело, з якого кияни отримуватимуть роз’яснення рішень, ухвалених міською владою, інструкції з використання міських сервісів, а також нагадування, якщо звичний порядок речей у Києві змінюватиметься. Як, наприклад, у разі введення або зняття протиепідемічних обмежень, або в інших випадах – коли вчасно отримана інформація зможе спростити чи зробити більш комфортним щоденне життя киян. Крім того, таким чином ми упереджуємо поширення неправдивої інформації з важливих питань, – підкреслив Микола Поворозник.

Він додав, що міська влада максимально інформує мешканців і оприлюднює всю важливу інформацію на офіційних ресурсах, а також планує і надалі осучаснювати засоби ведення діалогу як із представниками ЗМІ, так і з громадою.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що в цьому році виповнилося 211 років від дня народження письменника Миколи Васильовича Гоголя.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *