У КОАФ новий очільник – Андрій Засуха. Новини Київщини

18 січня в Будинку футболу відбулася XI конференція Київської обласної федерації футболу. Під час неї провели установчі збори Київської обласної асоціації футболу.

Конференція мала на меті переобрати голову Федерації футболу Київщини. Наразі очільником став Андрій Засуха.

Спортивні новини Київщини. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Реорганізована Федерація футболу з громадської організації перетворилася на громадське об’єднання, також законним шляхом було затверджено акт передачі майна та коштів. Змінилася й назва: замість Київської обласної федерації футболу відтепер є Київська обласна асоціація футболу (КОАФ).

Андрій Засуха змагався за пост очільника з чотирма іншими кандидатами, але неочікувано вже перед початком голосування залишився один, адже всі інші зняли свої кандидатури на корить самого Засухи. Перед голосуванням пан Засуха також представив всім присутнім свою програму розвитку КОАФ.

Київська обласна асоціація футболу, за словами нового очільника, відкрита до співпраці і готова спільно з Українською асоціацією футболу робити все необхідне для розвитку футболу в регіоні та країні.

На першому етапі своєї діяльності Андрій Засуха планує зустрітися з усіма головами районних федерацій, поспілкуватися, обговорити місцеві чемпіонати. Також найближчим часом заплановано зібратися з приводу підготовки до Меморіалу Макарова.

Раніше «Столичний регіон» писав про вечір боксу у Броварах.

Хочеш дізнаватися новини Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *