На Троєщині вигоріла квартира, є постраждалі. Новини Києва

Сьогодні, 19 січня, в одній з квартир у багатоповерхівці на Троєщині в Києві сталася пожежа. Густим димом затягнуло верхні поверхи будинку. Рятувальникам довелося евакуювати жителів сусідніх квартир.

З палаючої квартири була врятована жінка похилого віку.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Про це стало відомо з повідомлення видання «Інформатор». Як повідомляється, в одній з квартир на 4 поверсі 16-поверхового будинку на вулиці Каштановій, 15-А в Києві сталася пожежа. З вікна квартири йшов густий чорний дим, який затягнув верхні поверхи будинку.

Рятувальники евакуювали жителів сусідніх квартир. Також, згідно з повідомленням, пожежники винесли з палаючої квартири жінку 1940 року народження, яка була згодом шпиталізована.

Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу на площі 65 квадратних метрів. У ліквідації брали участь 15 чоловік особового складу ГУ ДСНС в Києві і 4 одиниці спецтехніки. Також повідомляється, що через пожежу затримувався рух автобусів №21, вони тимчасово курсували за маршрутом №73.

Серьезный #пожар в Киеве на #Каштанова 15АВозгорание на 3-4 этаже многоэтажного дома. Происходит эвакуация жильцов. Так же Густой дым затянул все верхние этажи. На месте несколько единиц пожарной техники. Детали происшествия и информация о пострадавших устанавливается.

Опубліковано dtp.kiev.ua Неділя, 19 січня 2020 р.

Раніше «Столичний регіон» писав про пожежу у клініці краси у столиці.  

Актуальні новини Києва та області. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *