У столиці нові туристичні проїзні квитки. Новини Києва

Столиця вводить туристичні проїзні. Такий вид квитків на громадський транспорт впроваджується за прикладом найпопулярніших туристичних міст Європи.

Реформована також і сама система проїзних для киян.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Туристичний проїзний квиток в Києві буде трьох видів – залежно від терміну дії. Доступні проїзні на 24 години, 48 годин і 72 години з моменту, коли квиток був активований. Вартість таких проїзних буде становити 100, 150 і 200 гривень відповідно. Це перший так званий туристичний проїзний в Києві. Схожі квитки на громадський транспорт можна зустріти практично в будь-якому великому туристичному місті Європи.

Також київська влада нагадує про можливість придбання карти Kyiv Smart Card, яку зручно поповнювати на велику кількість (до 50) поїздок. Використовувати смарт-карту можна буде абсолютно на всіх видах громадського транспорту в межах міста.

Одночасно з цим в українській столиці будуть діяти і інші види проїзних квитків, орієнтовані в основному на місцевих жителів. Пасажири, які планують користуватися громадським транспортом більше кількох днів, розділені в залежності від кількості поїздок. Передбачені квитки на 46, 62, 92, 124 поїздки. Діяти такі проїзні будуть в межах одного місяця, а їх вартість варіюється від 290 до 770 гривень.

І за традицією у людей, які багато пересуваються містом, буде можливість купити безлімітний проїзний. З ним можна необмежено користуватися будь-яким видом громадського транспорту. Обійдеться це задоволення у 1300 гривень. Якщо розділити на 8 гривень, це буде 162,5 поїздки. Що стосується разових поїздок, то тариф на не змінився – 8 гривень. Нова система оплати проїзду в громадському транспорті запрацює вже з першого квітня.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про нову петицію, у якій йдеться про відновлення маршруту автобусу у столиці.

Столичні новини з ранку до ночі. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *