В Іванівський РДА Київщини – новий очільник. Новини Іванківщини

Вчора, 17 лютого, голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов представив громаді нового голову Іванківської районної державної адміністрації.

Про це повідомляє сайт КОДА. Ним став Сергій Яценко. Голова КОДА одразу поставив новому очільнику району першочергові завдання. Це розвиток інфраструктури району, освітніх та медичних закладів. Було визначено перелік на спорудження яких спрямовуються кошти в обсязі 10% від кошторисної вартості будівництва Централізованого сховища для зберігання відпрацьованого ядерного палива. Ці кошти мають піти на розвиток Іванківщини, залучення інвестицій та створення нових робочих місць. 

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

У ході зустрічі також відбувся діалог з громадою. Люди підіймали проблемні питання щодо екології, медицини, роботи шкіл та дитячих садків. Очільник Київської області побажав новому голові Іванківської РДА успішно застосувати на державній службі свої знання та досвід роботи, які він придбав, обіймаючи посаду Радинського сільського голови у сусідньому районі.

«Переконаний, що ви докладете максимум зусиль для вирішення першочергових проблем Іванківського району», – зазначив Олексій Чернишов.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що Яготинська, Згурівська та Бориспільська РДА отримали нових очільників.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *