У столиці погрожують судді та родині. Новини Києва

Суддя Шевченківського районного суду Києва Лідія Щебуняєва поскаржилася, що їй надходять погрози розправою на адресу проживання родини.

У грудні поточного року на розгляд судді надійшло клопотання слідчого про зміну запобіжного заходу підозрюваному у ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 127, ч. 3 і ч. 4 ст. 358, ч. 2 ст. 28. Пізніше подзвонив невідомий і став погрожувати неприємностями з близькими, «великими» проблемами, в разі якщо суддя не прийме відповідне рішення.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Крім того, син Щебуняєвої повідомив, що йому зателефонували з незнайомого номера і представилися кореспондентом одного з телеканалів і цікавилися, чи є він родичем зазначеного судді, чи відомо йому будь-що про розгляд клопотання і яке його ставлення до цього. Надалі, «зламали» його електронну пошту.

Подібні дії столична суддя вважає втручанням у професійну діяльність, спробою тиску і правопорушенням. Раніше на розгляді Щебуняевої, зокрема, перебувала справа Романа Насірова, обвинуваченого у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про навмисне затягування справи щодо вбивства Кирила Тлявова на Київщині.

Найцікавіші новини Києва та області! Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *