У столиці продовжуватимуть годувати Ба та Ді. Новини Києва

Столичне кафе, що пропонує страви азійської кухні, приєдналося до ініціативи фонду «Життєлюб» та щоденно годуватиме Ба та Ді.

Карантин у Києві продовжує гуртувати людей. Нові соціальні ініціативи від малого і середнього бізнесу день за днем ​​наповнюють стрічки новин.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Нещодавно відкрилося кафе Tiger, розташоване на Саксаганського, 40, а вже зараз його керівництво підтримало фонд «Життєлюб» і приєдналася до допомоги людям поважного віку. Як відомо, у фонді на час карантину призупинили безкоштовні обіди «Обід без бід», тож дідусі з бабусями залишилися без їжі.

«Щотижня ми відправляємо 10 безкоштовних наборів (удон з куркою і овочами, місо суп) для літніх людей. Будемо збільшувати кількість з ростом звичайних замовлень. Перша відправка в цей понеділок», – розповів Орест Мурій, засновник мережі Tiger.

Крім того, в Tiger додатково запускають можливість пожертвувати будь-яку суму при замовленні на благодійність, і ці гроші надходять до фонду «Життєлюб». В умовах карантину Tiger продовжує працювати в режимі доставки і на самовивезення.

Замовити їжу можна через Ubereats, Glovo, menu.ua з 12:00 до 21:00.

Самовивезення замовити за номером 0 (99) 003-00-84.

Раніше «Столичний регіон» писав про наявність у столиці трьох сотень апаратів вентиляції легень.

Источник: www.stolychno.news

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *