У столиці розроблять проект освітлення шкіл. Новини Києва

За інформацію КМДА, біля всіх шкіл з’явиться освітлення. Багато дітей у столиці ходять до шкіл на гуртки, спортивні секції тощо.

Київрада планує найближчим часом подбати про освітлення територій всіх навчальних закладів у столиці. В районах будуть створені спеціальні комісії, які займатимуться інвентарізацією з метою створити перелік локацій.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Робочі світлові опори передадуть на баланс «Київміськсвітло». Ця ж компанія буде в подальшому забезпечувати відновлення старих опор та організацію освітлення навколо шкіл і дитсадків. На жаль станом на зараз більшість з них не освітлені, що викликає багато нарікань з боку киян.

Як зазначають депутати, на даний момент ліхтарів або зовсім немає, або ж прийшли в непридатний стан. Це дає можливість недобросовісним громадянам пошкоджувати майно шкіл і дитячих садів, порушувати громадський порядок, залишати після себе сміття.

А батьки Дніпровського району столиці говорять про погіршення криміногенного стану та про те, що бояться відпускати дітей на заняття вечорами, аби ті не стали об’єктами для нападу, пограбувань тощо.

Проект рішення повинні розглянути на пленарному засіданні Київради.

Раніше «Столичний регіон» писав про ситуацію з парковками у столиці.

Актуальні новини Києва з ранку до ночі. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *