У столиці взялися до боротьби із хостелами. Новини Києва

Влада Деснянського району Києва взялася за боротьбу з хостелами, які розміщуються в квартирах. Першими під контроль потрапили два хостела на вул. Мілютенка та Бальзака.

Власників квартир хочуть зобов’язати використовувати їх за призначенням через суд. Про це стало відомо з протоколу 14-04 засідання робочої групи з розгляду питань щодо виявлення фактів використання не за призначенням квартир (так званих хостелів) в багатоквартирних житлових будинках Деснянського району Києва.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Зокрема, юридичному відділу рекомендували опрацювати питання процедури підготовки позовів до суду на прикладі Печерської райдержадміністрації. За результатами проведених в Деснянському районі перевірок до суду будуть подані позовні заяви про зобов’язання власників житлових квартир використовувати їх за призначенням за адресами: вул. Мілютенка, 11, кв. 112 та вул. Бальзака, 4а, кв. 71.

Відзначається, що ці роботи повинні бути проведені в січні 2020 року. Також управління ЖКГ повинно передати в юрвідділ акти перевірки хостелів, а власникам квартир, в яких вони облаштовані, повинні направити розпорядження-попередження.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про парк, який може з’явитися на місті колишнього трамвайного депо у столиці.

Свіжі новини в твоєму смартфоні! Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *