Євген Клопотенко вперше відвідав Софійський собор. Новини Києва

Переможець «МастерШеф» Євген Клопотенко вперше відвідав Софійський собор та був шокований його красою та величністю.

Євген Клопотенко — відомий кухар, ідейний натхненник ресторану «100 років тому вперед» та переможець шоу «МастерШеф». Євген у своєму Instagram розповів про те, як уперше спробував себе в ролі туриста, узяв гіда та відвідав Софійський собор.

Всі культурні новини столиці у твоєму смартфоні. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

«Зайшов всередину та щиро охрінів. Я просто не очікував, що там так гарно. І це так дивно — у Європі ми любимо роздивлятися різні собори. Завжди думаємо, щось на кшталт: «прикольно, якщо б і в нас було щось таке розчудесне». Своє ріднесеньке сприймаємо як належне. А воно не менш розчудесне. Навіть крутезніше, бо для українців має більше сенсів…» – емоційно поділився своїми враженнями кухар.

Клопотенко розповів підписникам, що від почутого на екскурсії відходив ще тиждень та був приголомшений почутими історичними фактами.

«Нехтуючи власною історією, ми зникаємо як нація. Щоби мати змогу називати себе українцями, ми маємо досліджувати, вчитися на помилках минулого, цінувати історію, пам’ятати та відроджувати традиції», — підсумував Євген Клопотенко.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що столичні зірки висловили своє співчуття родинам загиблих у авіакатастрофі.

 Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *