Зеленський залишив Гончарука прем’єром. Новини України

Володимир Зеленський не прийняв відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомила пресслужба Офісу Президента (ОП) на своїй сторінці в Facebook.

На сторінці ОП оприлюднено відео особистої зустрічі Президента з прем’єром.

«Ви знаєте моє особисте до вас ставлення і особливо до вашого молодого уряду… Мені здається, що правильно буде надати вам шанс і шанс вашому уряду», – сказав Володимир Зеленський Гончаруку.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком.

Володимир Зеленський провів зустріч з Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком і поставив перед урядом низку невідкладних завдань. Зокрема, було обговорено оптимізацію роботи Кабміну, питання нарахування справедливих зарплат міністрам і топ-менеджерам держкомпаній, звільнення очільників міністерств, які не досягли реальних результатів, а також налагодження діалогу з парламентом.«Зараз не той час, щоб розхитувати державу економічно й політично», – наголосив Президент під час розмови.

Опубліковано Офіс Президента України Пʼятниця, 17 січня 2020 р.

Під час зустрічі Президент поставив перед урядом низку невідкладних завдань. Так, було обговорено оптимізацію роботи Кабміну, питання нарахування справедливих зарплат міністрам і топ-менеджерам держкомпаній, звільнення очільників міністерств, які не досягли реальних результатів, а також налагодження діалогу з парламентом.

«Зараз не той час, щоб розхитувати державу економічно й політично», – наголосив Президент під час розмови.

Фото: t1.ua

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що Олексій Гончарук написав заяву про звільнення з посади прем’єр-міністра України.

Хочеш новин без цензури? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *