3-річний Марк і 4-місячний Тимофій: що відомо про діток, яких вбила Росія в Одесі

Росія вбила в Одесі двох маленьких дітей / Колаж 24 Каналу

Російський дрон вночі проти 2 березня вдарив у житлову дев’ятиповерхівку. Станом на 18 годину 2 березня витягнули з-під завалів тіла двох дітей.

Пошукова операція продовжується. Вранці з-під завалів витягнули 3-річну дитину, ввечері – 3-місячне немовля з мамою. Глава Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер розповів в ефірі телемарафону, що відомо про загиблих дітей, пише 24 Канал.

Що відомо про загиблих дітей

Олег Кіпер розповів, що рятувальні роботи у 9-поверховому житловому будинку ведуть з ночі 2 березня. Адже приліт по будинку був о 1:20 – 18 квартир наче відрізало ножем.

Посадовець сказав, що станом на 18:19 відомо про 7 загиблих. Він висловив співчуття рідним та близьким людей, чиї життя забрала Росія.

Вже загинуло двоє діток. Це 3-річний Марк та 4-місячний Тимофій,
– розповів Олег Кіпер.

Посадовець додав, що вони спали спокійно на своєму ліжку. Батько 4-місячного Тимофія перебував у сусідній кімнаті та дивом залишився живим.

Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні також розповів про загиблих дітей та висловив співчуття всім рідним та близьким.

В Одесі під завалами знайшли матір та малюка / Фото з телеграм-каналу Кулеби

Ексуповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба показав фото матері малюка, тіла яких знайшли під завалами.

“Його батько з самого ранку сподівався на диво. Але він втратив і дружину, і дитину. У чоловіка залишилася маленька донька”, – розповів Кулеба.

Восени 2023 року родина зустрічала маму з Тимофієм з пологового

Редакція 24 Каналу щиро співчуває рідним загиблих.Серед поранених – трирічна дівчинка

За даними глави ОВА, ще 8 людей зазнали поранень. Одна жінка – у важкому стані перебуває в лікарні, троє людей – самі звернулись по допомогу. Інші – в середньому ступені важкості перебувають під оглядом лікарів.

Президент розповів, що серед восьми постраждалих є дитина – трирічна дівчинка.

Усім, хто був поранений, надається необхідна допомога. Я дякую кожному й кожній, хто бере участь у рятувальній операції, хто підтримує людей. І дуже важливо бути всім разом, допомагати,
– заявив Володимир Зеленський.

Він пояснив, що у таких атаках окупантів немає та не може бути жодного сенсу, адже це терор, мета якого – виключно знищення життів, виключно залякування людей.

Зеленський закликав світ надати нам ППО. Адже затягування з постачанням зброї для України, ППО для захисту наших людей призводить, на жаль, до таких втрат, до того, що перелік дітей, чиї життя забирає Росія, постійно зростає.

Росія цинічно атакувала Одесу

  • Російські загарбники вночі проти 2 березня запустили по Одещині 8 ударних безпілотників з акваторії Чорного моря. Наша протиповітряна оборона протягом години відбивала атаку.
  • Українські військові збили сім з восьми дронів. На жаль, один дрон-камікадзе влучив у дев’ятиповерховий будинок спального району та зруйнував частину під’їзду з 18 квартир.
  • Рятувальники продовжують проводити пошукову операцію. У ДСНС зазначили, що з ночі вони не припиняли пошуково-рятувальну операцію ні на хвилину та запевнили, що працюватимуть до тих пір, доки не переконаються, що більше нікого під завалами немає.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *