В Одесі деблокували тіла мами з немовлям

Рятувальники деблокували тіла мами з дитиною / Колаж 24 Каналу

00:00

Цієї ночі російський “Шахед” влучив у багатоповерхівку в Одесі. Пошуково-рятувальна операція триває. Деблокували тіла мами з немовлям.

Про це о 17:57 повідомив міністр внутрішніх справ. Ігор Клименко зазначив, що кількість жертв внаслідок нічного удару Росії по багатоповерхівці зросла до семи.

Зверніть увагу! Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.Окупанти вбили маму з немовлям

Щойно рятувальники в Одесі деблокували тіла мами з тримісячною дитиною. Емоції, які не передати словами. Мої співчуття родичам загиблих…
– написав Клименко.

Важливо! Згодом в ОВА уточнили, що маленькому Тимофієві 4 місяці.

Очільник МВС додав, що вже відомо про 7 загиблих внаслідок нічного російського удару по багатоповерхівці.

“Пошуково-рятувальна операція не зупинялася ні на хвилину і триватиме, доки не переконаємося, що більше нікого під завалами немає”, – підкреслив міністр.

24 Канал висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих внаслідок терористичного удару Росії.Що треба знати про російську атаку на Одесу

  • У ніч на 2 березня російські терористи спрямували на Одещину 8 дронів-камікадзе.
  • Упродовж години підрозділи ППО в інтенсивному режимі відбивали атаку агресора. Оборонці неба збили 7 цілей.
  • На жаль, один з “Шахедів” під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у 9-поверховий будинок спального району. Частина під’їзду з 18 квартир зруйнована.
  • Мирні мешканці опинилися під завалами.
  • Станом на 18:00 кількість жертв внаслідок атаки бійців Путіна зросла до семи. Серед них чотиримісячний Тимофій і трирічний Марк, уточнили в ОВА.
  • За кілька годин до цього генпрокурор повідомив, що під завалами зруйнованої багатоповерхівки можуть перебувати від 10 до 12 людей.
  • “З ними не можуть вийти на зв’язок. Інформація перевіряється. Щойно була хвилина тиші для того, щоб почути, чи є заклик про допомогу”, – сказав Андрій Костін, який перебуває на місці трагедії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *