Атака “Шахедами”: на Вінниччині уламки БпЛА спричинили пожежу на інфраструктурному об’єкті

У Вінницькій області була пожежа через падіння уламків російських “Шахедів” / Колаж 24 Каналу

Російська армія вночі 8 лютого обстріляла Україну своїми дронами-камікадзе типу “Шахед”. Внаслідок ворожої атаки постраждала й Вінницька область.

Там сталася пожежа через падіння уламків російсько-іранського безпілотника типу “Шахед”. На місці працювали екстрені служби.

У Вінницькій області уламки безпілотника спричинили пожежу

У Силах оборони Півдня України розповіли, що у Вінницькій області сили протиповітряної оборони знищили 2 ворожих безпілотних літальних апарати типу “Шахед”. Однак через уламки ворожого дрона-камікадзе спалахнув вогонь.

Уламками збитих БпЛА спричинено пожежу на одному з інфраструктурних об’єктів. Вогонь вдалося локалізувати,
– заявили військові.

Крім того, очільник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов зазначив, що вогнеборці завершують роботи з ліквідації пожежі. За його словами, постраждалих унаслідок ворожої атаки немає.

Наостанок Борзов подякував Силам оборони й усім службам Вінницької області за оперативність і злагодженість у роботі.

Росія атакувала Україну “Шахедами”

  • Повітряні сили ЗСУ оголосили повітряну тривогу у Херсонській та Миколаївській областях 7 лютого близько 20:15 через запуск росіянами безпілотників типу “Шахед”. Далі тривога почала ширитися областями нашої держави.
  • Уже вночі 8 лютого стало відомо, що у Миколаєві внаслідок атаки “Шахедами” є прильоти. Там сталося займання у приватному секторі, на місцях працювали екстрені служби.
  • Гучно через обстріл російсько-іранськими дронами-камікадзе було і в Одесі. Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер написав, що внаслідок нічної дронової атаки на Одесу є пошкодження цивільної інфраструктури. На щастя, минулося без загиблих та постраждалих.
  • Уже зранку Повітряні сили повідомили, що Росія атакувала Україну 17 дронами-камікадзе типу “Шахед”. Наша протиповітряна оборона знищила 11 ворожих безпілотників.
  • Військові також зазначили, що українські бійці знищили дрони у межах Миколаївської, Одеської, Вінницької та Дніпропетровської областей. До відбиття повітряного нападу залучили зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *