Бідкалися на атаку БпЛА й оголошували тривогу: ніч для росіян видалася дуже неспокійною

У Росії заявили про атаку безпілотників / Getty Images

00:00

Ніч проти 7 березня видалася дуже тривожною для окупантів. Повідомляли про атаку безпілотників у кількох областях, а також оголошували ракетну небезпеку.

Про це стало відомо з російських телеграм-каналів. До слова, у російському міноборони вже відзвітували про буцімто успішну роботу “пе-ве-о”, передає 24 Канал.

Окупанти бідкалися на атаку

Уночі 7 березня у Росії оголошували ракетну небезпеку, а також заявили про атаку безпілотників. Так, сирени уночі лунали у Курській області – там вдосвіта попереджали буцімто про “ракетну небезпеку”. До слова, тривогу в регіоні оголошували двічі.

Окрім того, у Бєлгородській та Воронезькій області попереджали про атаку безпілотників. У мережі не повідомляли про вибухи чи роботу “пе-ве-о”, однак на ранок у російському міноборони відзвітували про “успішне відбиття атаки”. Окупанти стверджують, що уночі буцімто “збили 6 дронів”:

  • Курська область – 1 безпілотник,
  • Брянська область – 3 безпілотники,
  • Тульська область – 2 безпілотники.

Водночас варто зауважити, що окупанти попереджали про небезпеку в одних регіонах, а “збивали дрони” – зовсім в інших.

Традиційно, у Росії заявили, що “руйнувань немає” та “ніхто не постраждав”.

Росію атакували дрони 6 березня: що відомо про вибуховий ранок

  • Зранку 6 березня у Росії також було тривожно. Про атаку безпілотників та потужні вибухи повідомляли відразу у кількох областях.
  • Так, окупанти повідомляли, що зранку пролунав потужний вибух у Туві. Відомо, що інцидент стався на Шагонарській ТЕС. Після вибуху там спалахнула пожежа, а у небо здійнявся чорний дим. Відомо про щонайменше 18 постраждалих унаслідок вибуху. Через інцидент на ТЕС тисячі людей залишилися без опалення у -15 градусів морозу.
  • Також тривожно було й у Бєлгороді – там оголосили повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Водночас у Воронезькій області бідкалися, що безпілотники буцімто намагалися атакувати нафтобази та аеродром. Традиційно, окупанти заявили, що “все збили”.
  • У Курську 6 березня також лунали вибухи. Там заявили, що безпілотники атакували гірничо-збагачувальний комбінат, а також склад пального. Після вибухів на об’єктах спалахнула пожежа.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *