Боєць ЗСУ назвав дві основні проблеми на фронті зараз

США надають військову допомогу для України. З її надходженням українські військові зможуть покращити ситуацію на фронті.

Нині дві основні проблеми ЗСУ на фронті – це артилерія та авіація. Таку думку 24 Каналу висловив командир взводу розвідки бригади “Рубіж”, офіцер НГУ Максим Матвійчук, зауваживши, що окупанти “зносять” усі вогневі позиції, можливості під’їзду логістики української армії та населений пункт. Зазначимо, що Джо Байден підписав закон про допомогу українській державі на понад 60 мільярдів доларів.

Чим більше в нас буде снарядів, тим більше ми зможемо залучати контрбатарейну боротьбу. Тобто знищувати їхню (російську – 24 Канал) артилерію до того, як вона зможе завдати шкоди нашим бійцям,
– наголосив Матвійчук.

Нині українські захисники роблять усе можливе і неможливе для того, аби стримати противника. Чим більше українська армія матиме артилерії та авіації, тим краще вона зможе працювати на випередження. Тобто знищувати противника до того, як він опиниться безпосередньо на лінії.

Американська допомога для України

  • Після підписання закону про допомогу Україні, Байден оголосив пакет військової допомоги. Його сума – 1 мільярд доларів. Мовиться про боєприпаси для ППО, снаряди для артилерії та бронетехніку. Володимир Зеленський заявив, що туди входять і далекобійні ракети ATACMS.
  • Президент США згодом заявив, що країна надсилає зброю та техніку для української армії уже цього тижня.
  • Міністр оборони США анонсував ще один пакет допомоги на 1 мільярд доларів. А згодом оголосив, що Сполучені Штати Америки виділяють 6 мільярдів доларів на виготовлення та закупівлю зброї для ЗСУ.
  • Це найбільший пакет військової допомоги для української держави. Туди входитимуть додаткові боєприпаси до ЗРК Patriot, NASAMS та РСЗВ HIMARS. А також, зокрема, апаратура та системи для протидії БпЛА, багатоцільові радари, артилерійські снаряди та високоточні авіаційні боєприпаси.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *