Бригада “Чорна смерть”: у мережі розповіли про втрати російських морпіхів із Владивостока

155 бригада зазначає неймовірних втрат / Колаж 24 Каналу

У мережі розповіли про втрати російський морпіхів з 155-ї окремої гвардійської бригади. Через велику кількість втрат вона отримала назву “Чорна смерть”.

Піхотинці з цієї бригади воюють під Вугледаром, а у свій час намагалися невдало оточити Київ. Тактика командирів бригади проста – вони просто гонять росіян та техніку вперед, попри втрати.

“Чорна смерть”

Проєкт “Хочу жити” Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими розповів, що 155 окрема гвардійська бригада морської піхоти зазнала перших серйозних втрат ще під час спроб захопити Київ. Спроба виявилася невдалою, тому залишки бригади після доукомплектування відправили під Вугледар.

Зовсім нещодавно піхотинці 2 батальйону 155-ї бригади, що базувалися біля селища Оленівка Донецької області, вкотре скаржилися на командира з позивним “Серпом”, що той відправляє підрозділи на штурм без підтримки.

Вже після цього командування вирішило влаштувати урочистості у тій самій Оленівці – за що поплатилися. Прямо туди завдав удару український HIMARS. В результаті прицільного удару загинуло 19 осіб – у тому числі замкомбрига Роман Кожухов. Ще 12 росіян поранено, серед яких опинився і сам комбриг Михайло Гудков.

Опираючись на всі факти, 155 бригада є справжнім відзеркаленням всієї російської армії і її керівництва.

Перетнути півсвіту, щоб бездарно покласти тисячі солдатів, ще й безглуздо підставитися під удар самим. Заради чого? Щоб підвищити у званні командувача Східного військового округу Рустема Мурадова за розгром довірених йому підрозділів під Вугледаром?
– пишуть у “Хочу жити”.

Військові 155 бригади скаржаться на керівництво: дивіться відео

Удар по Оленівці

  • Удар по тимчасово окупованій Оленівці ЗСУ нанесли ввечері 27 лютого. Україна вдарила реактивними системами залпового вогню HIMARS. За ту добу росіяни втрати 1 150 одиниць особового складу на всіх напрямках.
  • У ГУР розповіли, що отримують комбіновану інформацію про шикування російських військ. Тобто отримують з кількох джерел, щоб переконатися, що вона справді відповідає дійсності.
  • Екскерівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж розповів, що в Оленівці вдалося досягнути чудового результату завдяки комплексній роботі. Разом працює розвідка, агентура на тимчасово окупованих територіях, а також технічна розвідка, яка перехоплює засоби зв’язку ворога. Саме таким чином вдається чітко виявити місця розташування окупантів

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *