Окупанти пропонують сховати кораблі за Кримським мостом: пропагандисти не на жарт розлютилися

Російські пропагандисти не можуть пояснити своїм глядачам те, чому раптом Чорноморський флот Росії став абсолютно беззахисним. А також те, чому він – зручна мішень для українських морських дронів.

Тим часом дехто з росіян уже просто пропонує ховати кораблі російського флоту за Кримським мостом, інформує 24 Канал. Усе, аби уберегти бодай якусь частину суден.

“Міст є захистом з боновими загородженнями. А от, якщо організувати базування за мостом кораблів Чорноморського флоту?” – запропонував росіянин пропагандистам.

Усе, мовляв, через те, що біля незаконно побудованого мосту є бонові загородження. Однак така пропозиція пропагандистам не сподобалася. Ті неабияк розлютилися.

А хай х**н із ним, із мостом, руйнують, так? Ви хочете за міст сховати кораблі?
– обурився російський пропагандист.

Однак, росіянин має правильну логіку. Якщо справді прибрати російські кораблі з територіальних вод України, то їх ніхто не буде знищувати. А якщо ще прибрати російські війська з території української держави – то ніхто з росіян гинути не буде.

Втрати ворожого Чорноморського флоту

  • Українські військові знищили уже третину Чорноморського флоту Росії. Утім ворог ще має удосталь кораблів.
  • У ВМС ЗСУ зазначили, що українські сили вразили уже 27 російських суден разом із субмариною. Мовиться як про пошкоджені, так і повністю знищені кораблі. Нині окупанти ремонтують 15 одиниць флоту.
  • Спецпризначенці ГУР МО 5 березня потопили патрульний російський корабель “Сергій Котов”. Це сталося у тимчасово окупованому Криму. На дно судно відправили надводні дрони “Магура V5”.
  • Таким же типом безпілотників потопили й великий десантний корабель “Цезарь Куніков”. Це сталося 14 лютого.
  • У британській розвідці зазначають, що за останні п’ять тижнів українські військові потопили уже третій корабель Чорноморського флоту Росії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *