Було всього 20 років: у Вінницькій області застрелили Максима Зарецького

Коротка версія новини

  • У Вінницькій області невідомі напали на поліцейських та почали стрілянину. Нападники відкрили вогонь, коли правоохоронці попросили надати документи для перевірки.
  • Поліцейський Максим Зарецький загинув на місці, його напарник отримав поранення.
  • Особи зловмисників вже встановлені. Триває операція щодо їхнього затримання.

Поліцейський Максим Зарецький загинув під час стрілянини на Вінниччині / Колаж 24 Каналу

На Вінниччині невідомі напали на поліцейських й розстріляли одного з них. Загиблий – 20-річний Максим Зарецький.

Стрілянина у Вінницькій області сталася уночі 20 квітня. Правоохоронці зупинили автівку, щоб перевірити документи, але зловмисники відкрили вогонь.

Поліцейському було лише 20 років

У поліції повідомили, що унаслідок нічного нападу загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький. Він був рядовим поліції інспектором сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління. Від отриманих поранень він загинув на місці, а його напарник – зазнав поранення.

Суспільне, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що напарник, який отримав поранення, – Максим Шарапанський. Наразі його життю нічого не загрожує.

Максим Зарецький загинув під час стрілянини / Фото Національної поліції

Національна поліція України схиляє голови у жалобі за загибеллю нашого колеги. Колектив Національної поліції висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого поліцейського. Назавжди у небеснім строю…
– висловили співчуття у Нацполіції.

Редакція 24 Каналу також висловлює щирі співчуття рідним та близьким Максима Зарецького. Вічна та світла пам’ять.Що відомо про Максима Зарецького

У поліції повідомили, що Максиму було лише 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора року віддано служив у секторі реагування патрульної поліції.

Без єдиного сина залишились батьки поліцейського.

Він був патріотом, надійним товаришем, сумлінним та відданим справі правоохоронцем,
– наголосили у поліції.

Зловмисники розстріляли поліцейських на Вінниччині: що відомо

  • 20 квітня, близько 2 години ночі, у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. В автівці було двоє чоловіків, які під час перевірки відкрили вогонь по поліцейських.
  • 20-річний поліцейський від отриманих поранень загинув на місці. Інший поліцейський, його напарник, зазнав поранення.
  • На території Вінницької та Одеської областей наразі введено поліцейську операцію. Наразі особи зловмисників, які ймовірно причетні до злочину, вже встановлені.
  • У мережі повідомляли, що зловмисники, ймовірно, є військовими. Водночас міністр внутрішніх справ Ігор Клименко наголосив, що цьому злочину немає виправдання й злочинці мають бути покарані. Він також висловив співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *