На Вінниччині невідомі розстріляли поліцейських: в Україні ввели план перехоплення

У Вінницькій області вбили правоохоронця / Колаж 24 Каналу

00:00

Вночі у Гайсинському районі Вінницької області двоє чоловіків відкрили вогонь по поліцейських. Один правоохоронець загинув, другий – поранений.

Правоохоронці вже встановили особи підозрюваних, які можуть бути причетні до злочину. Наразі їх розшукують.

У Вінницькій області напали на поліцейських: що відомо

У пресслужбі повідомили, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області, працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. Варто зазначити, що на вулиці вже тривала комендантська година.

В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по правоохоронцях. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений.

Від колективу Національної поліції висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського. Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження та затримання осіб, причетних до вбивства нашого колеги,
– повідомили в поліції.

Згодом в Нацполіції повідомили, що загиблий поліцейський – 20-річний Максим Зарецький. Він був єдиним сином у родині.

З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора року служив у секторі реагування патрульної поліції.

Поліція розшукує зловмисників

За даними ЗМІ, чоловіки були на темному Suzuki grand vitara. Кадри з підозрюваними швидко з’явилися в мережі.

Чоловіки вийшли на заправці – один з них був у костюмі кольору хакі, інший – в чорному.

Ймовірні підозрювані заїхали на заправку: відео

Один з ймовірних вбивць розрахувався картою: відео

Правоохоронці вже встановили імена осіб, які можуть бути причетні до нападу на поліцейських. Дані про них надіслали до всіх регіональних підрозділів Нацполіції.

На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції,
– мовиться в повідомленні.

Також у Нацполіції показали кадри з місця злочину. Перший речовий доказ – авто постраждалих поліцейських. На дверцятах автомобіля видно сліди крові.

Редакція 24 Каналу висловлює співчуття представникам Нацполіції та рідним і близьким загиблого правоохоронця. Світла пам’ять.Реакція міністра внутрішніх справ

Очільник МВС Ігор Клименко зазначив, що зловмисники повинні відповісти за всією суворістю закону. Він наголосив, що неважливо, в якому одязі були ці чоловіки, хто вони та в якому вони стані перебували. Адже виправдань цьому злочину бути не може.

Неважливо хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю Закону. Мої співчуття родині та близьким загиблого поліцейського,
– написав Клименко.

Він додав, що “цей трагічний випадок демонструє, що тилу для поліцейських немає”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *